Log in
Register
Login for registered users:

Registration closed

Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

 • Molimo Vas da pažljivo pročitatepravila privatnosti i uvjete korištenja prije pristupanja korištenju internet portala Digitalnasoba.com.
 • Koristeći ovaj internet portal, jamčite da ste pristali na naše uvjete korištenja.
 • ITEO expert AI d.o.o. zadržava pravo izmjene i obnavljanja ovih uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme. Vaše opetovano korištenje ovoga internet portala znači da prihvaćate te izmjene.

Pravila privatnosti

O pravilima privatnosti

Ova pravila o privatnosti (“pravila”) objašnjavaju kako ITEO EXPERT AI d.o.o. (dalje u tekstu: “ITEO EXPERT AI”, voditelj obrade) prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima. ITEO EXPERT AI d.o.o. je tvrtka posvećena zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti.

U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, ITEO expert AI je “voditelj obrade”, odnosno onaj koji određuje potrebe  i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.

Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi Vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

Naziv tvrtke: ITEO expert AI d.o.o.

Adresa: Ibrišimovićeva 7, 10 000 Zagreb

Telefonski broj : +385(0)91 7223209

E-mail: iteo@iteo-expert.hr

 

Kako i kada prikupljamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke prikupljamo kada je to potrebno za ostvarivanje vaših potreba praćenja sadržaja na portalu digitalnasoba.com te u okviru dijela portala za registrirane zdravstvene djelatnike za potrebe trajne izobrazbe i prikupljanja bodova nadležnih Komora (Hrvatska ljekarnička komora, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora medicinskih biokemičara) ili za potrebe našeg poslovanja (npr. kada kontaktirate ili posjetite naše savjetovalište u svrhu nutricionističkog savjetovanja, kada se pretplatite na naš newsletter, kada ispunite našu anketu ili pružite povratne informacije o našim uslugama itd.).

Osobne podatke uglavnom prikupljamo izravno od vas, kada se registrirate na portalu digitalnasoba.com kako biste primali newslettere ili pohadjali e-tečajeve koje pripremamo za zdravstvene djelatnike ili kada podatke prikupljamo promatranjem.

Više informacija o situacijama i okolnostima za prikupljanje vaših osobnih podataka možete pronaći ispod, u odjeljku Za što ćemo koristiti vaše osobne podatke. Imajte na umu da su to informacije o potencijalnim načinima korištenja osobnih podataka, s kojima se možete susresti kada posjetite naše savjetovalište i web portal digitalnasoba.com, ili koristite naše usluge. U svakom od navedenih slučajeva, dobit ćete i jasne dodatne informacije o svrsi obrade podataka, a u nekim slučajevima osim toga trebat ćemo i vaše izričito dopuštenje za obradu.

Mi ne koristimo vaše osobne podatke u marketinške svrhe osim ako nam ne kažete da se s time slažete. Ako želite da vam pošaljemo detalje o našim promotivnim aktivnostima ili uslugama, ponudama i promocijama, molimo da date privolu prilikom pretplate na newsletter. Za više informacija posjetite odjeljak Marketing u nastavku.

Prema vašim osobnim podacima odnosimo se kao prema povjerljivim podacima, a pravilno ih štiti ITEO expert AI i/ili naši pouzdani partneri (za više informacija pogledajte odjeljak: Dijeli li ITEO expert AI podatke s trećim stranama?)

Koje podatke prikupljamo direktno od vas?

Tipične kategorije podataka koje prikupljamo od korisnika koji su zdravstveni djelatnici i pristupaju dijelu portala koji je namijenjen isključivo zdravstvenim djelatnicima su sljedeće: ime, adresa, godina rođenja, spol, zanimanje, OIB ili broj licence, ustanova zaposlenja, povijest pohađanja naših e-tečajeva te dodatne informacije koje odlučite dobrovoljno podijeliti s nama. Svi ti podaci su dostupni ispitaniku na njegovom korisničkom profilu kako bi mogao imati uvid u aktivne i položene tečajeve.

Kada podatke prikupljamo putem promatranja, to radimo u skladu sa zakonskim odredbama ili u opravdanim slučajevima kako bi osigurali osobnu sigurnost vas i suradnika ITEO expert AI, zaštitili vašu i imovinu ITEO expert AI te kako bi povećali sigurnost vaših i naših IT sustava ili mobilnih telefona.

Gdje se čuvaju vaši osobni podaci?

Osobne podatke koje prikupimo o vama čuvamo u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Neki podaci (privole) još uvijek se pohranjuju u papirnatom obliku, ali imamo namjeru digitalizirati sve osobne podatke koje obrađujemo. Obrađeni podaci pohranjuju se u prostorijama voditelja obrade i IT sustavima, ali ponekad podatke pohranjujemo na servere naših pouzdanih davatelja usluga  (trusted service provider).

Kakva prava na privatnost imate?

Imajte na umu da u bilo kojem trenutku imate pravo od ITEO expert AI zatražiti sljedeće:

 • Omogućiti pristup vašim osobnim podacima
  • ITEO expert AI možete pitati koje vaše osobne podatke koristi, a možete i tražiti pristup tim osobnim podacima. Imate pravo znati svrhu obrade, koje kategorije vaših osobnih podataka čuvamo, tijela ili kategorije tijela s kojima vaše osobne podatke dijelimo, razdoblje zadržavanja podataka, kao i izvor podataka u slučaju kada se podaci neizravno prikupljaju.
 • Osigurati kopiju osobnih podataka koje čuvamo
  • Možete nas kontaktirati ako želite kopiju nekih ili svih osobnih podataka koje čuvamo o vama.
 • Zatražiti ispravak pogrešnih podataka
  • Želimo imati točne i ažurirane Vaše osobne informacije. Možete nas tražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje mislite da su netočne ili zastarjele.
 • Zatražiti brisanje osobnih podataka
  • Možete tražiti da zaustavimo obradu ili čak tražiti brisanje osobnih podataka o vama koje čuvamo. Ako vaše osobne podatke trebamo za obavljanje neke  ugovorne obveze ITEO expert AI prema vama, ITEO expert AI bi mogao prestati biti sposoban za izvođenje takvih ugovornih obveza. Također, ako su vaši osobni podatci potrebni kako bi ITEO expert AI mogla ostvariti određene zakonske obveze (npr. porezne obveze), vaš zahtjev se možda neće moći ostvariti.
 • Ograničavanje pristupa vašim podacima (nama i/ili trećim osobama) u određenim procesima ili u potpunosti
  • Ako želite pobijati točnost podataka, ili više ne trebamo osobne podatke za svrhu obrade, ali su oni vama potrebni za uspostavljanje, izvršenje ili obranu pravnih zahtjeva ili ste se protivili obradi po osnovi koju voditelj obrade smatra legitimnom, imate pravo tražiti ograničavanje obrade osobnih podataka.
 • Podnijeti prigovor na način kako koristimo vaše podatke
  • Imajte na umu da imate pravo na prigovor obradi osobnih podataka koja se temelji na pravnoj osnovi koju  voditelj obrade smatra legitimnom.
 • Zahtijevati prijenos podataka drugom vršitelju obrade (prenosivost prava)
  • Ako se obrada temelji na vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od voditelja obrade prijenos podataka drugom vršitelju obrade.

Razmjenjuje li ITEO expert AI podatke s trećim osobama?

Zaštita privatnosti je ITEO expert AI važna, stoga nikada nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim osobama osim u svrhe opisane u ovim pravilima.

ITEO expert AI je tvrtka koja surađuje s brojnim klijentima i drugim tvrtkama te zdravstvenim ustanovama. To znači da ponekad dijelimo vaše osobne podatke s našim pouzdanim partnerima, koristeći sigurne IT sustave. Kada tako postupamo podaci se prenose na servere koji se nalaze u EU ili u zemlji osigurava adekvatnu razinu zaštite u skladu s EU zakonodavstvom.

Uz navedeno, vaše osobne informacije možemo dati našim pouzdanim partnerima koji održavaju naš IT sustav ili pružaju usluge u ime voditelja obrade. Na primjer, za potrebe marketinga, pripisivanja bodova odgovarajućih Komora za sudionike naših konferencija i edukacija te online tečajeva na portalu digitalnasoba.com. Ti davatelji usluga su ipak dužni, prema relevantnim ugovorima, koristiti podatke koji su im povjereni samo u skladu s našim smjernicama i isključivo u svrhu koju smo strogo odredili. Također, obvezujemo ih da adekvatno zaštitite vaše podatke i da ih smatraju poslovnom tajnom.

 

Podaci koje o Vama prikuplja Google LLC

ITEO expert AI koristi usluge koje pruža tvrtka Google LLC i njezina povezana društva, uključujući YouTube, Android i usluge koje se pružaju na web-lokacijama trećih strana, primjerice usluge oglašavanja.

Ova se pravila o privatnosti ne primjenjuju na usluge koje imaju zasebna pravila o privatnosti u koja nisu uključena ova pravila o privatnosti, međutim sukladno propisima vezanim uz zaštitu osobnih podataka  ITEO expert AI je dužna obavijestiti svoje korisnike i o podacima koje prikuplja Google LLC pružajući svoje usluge drugim pravnim i fizičkim osobama.

Podaci koje Google prikuplja uključuju jedinstvene identifikatore, vrstu i postavke preglednika, vrstu i postavke uređaja, operativni sustav, podatke o mobilnoj mreži koje uključuju naziv operatera i telefonski broj te broj verzije aplikacije.

Nadalje, Google prikuplja podatke o interakciji aplikacija, preglednika i uređaja s Google uslugama, uključujući IP adresu, izvješća o rušenju, aktivnost sustava te datum, vrijeme i URL preporuke za zahtjev ispitanika.

Google prikuplja podatke kada neka Google-ova usluga na vašem uređaju kontaktira Google poslužitelje -primjerice kada instalirate aplikaciju iz Trgovine Play ili kada usluga provjerava jesu li dostupna automatska ažuriranja. Ako upotrebljavate Android uređaj s Google-ovim aplikacijama, vaš uređaj povremeno kontaktira Google-ove poslužitelje radi davanja podataka o uređaju i povezivanja s našim uslugama. To uključuje podatke kao što su vrsta uređaja, naziv mobilnog operatera, izvješća o rušenju i aplikacije koje ste instalirali.

Podaci o vašim aktivnostima

Podatke o vašim aktivnostima na Google uslugama Google prikuplja kako bi vam na temelju njih primjerice preporučili videozapis na YouTubeu koji bi vam se mogao svidjeti. Podaci o aktivnostima koje Google prikuplja mogu uključivati:

– pojmove koje tražite

– videozapise koje gledate

– prikaze sadržaja i oglasa te interakciju s njima

– podaci o glasovnoj i audioaktivnosti prilikom upotrebe audioznačajki

– aktivnosti kupnje

– osobe s kojima komunicirate i dijelite sadržaj

– aktivnosti na web-lokacijama i u aplikacijama treće strane koje upotrebljavaju naše usluge

-povijest pregledavanja u Chrome-u koju ste sinkronizirali sa svojim Google računom.

 

Ukoliko Google usluge upotrebljavate za upućivanje i primanje poziva ili slanje i primanje poruka, Google može prikupljati podatke telefonskog zapisnika kao što su vaš telefonski broj, broj koji ste nazvali, broj koji je primio poziv, brojeve na koje su pozivi preusmjereni, vrijeme i datum poziva i poruka, trajanje poziva, podatke o usmjeravanju i vrste poziva.

Na svojem Google računu možete pronaći podatke o aktivnosti koje su spremljene na vaš račun i upravljati njima.

Podaci o lokaciji

Podatke o vašoj lokaciji Google prikuplja kada upotrebljavate usluge kao što su upute za vožnju do odredišta na kojem ćete provesti vikend ili raspored kino-projekcija u blizini. Vaša se lokacija može odrediti uz različite razine preciznosti na temelju:

– GPS-a

– IP adresa

– podataka senzora na uređaju

– podataka o stvarima u blizini uređaja kao što su Wi-Fi pristupne točke, mobilni odašiljači i uređaji s omogućenim Bluetoothom.

U nekim okolnostima Google prikuplja podatke o vama i iz javno dostupnih izvora.

Na primjer, ako se vaše ime pojavi u lokalnim novinama, Google-ova tražilica može indeksirati taj članak i prikazati ga drugim korisnicima kada pretražuju vaše ime.

Važno je napomenuti da podatke o vama Google može prikupljati i od pouzdanih partnera, uključujući marketinške partnere koji  pružaju podatke o mogućim korisnicima naših poslovnih usluga i partnera za sigurnost koji nam pružaju podatke za zaštitu od zlouporabe kao i oglašivača radi pružanja oglasa i usluga istraživanja u njihovo ime.

 

U koje svrhe Google prikuplja vaše podatke?

Vaše podatke Google može upotrebljavati kako bi osigurao ispravan rad  usluga, primjerice praćenjem zastoja ili rješavanjem poteškoća koje prijavite.

Nadalje, Google podatke upotrebljava u analitičke i mjerne svrhe.

Na primjer, Google analizira podatke o vašim posjetima Google web-lokacijama te upotrebljava i podatke o oglasima s kojima ste stupili u interakciju.

Kada posjetite web-lokacije koje upotrebljavaju Google Analytics, Google i korisnik Google Analyticsa Google može povezati podatke o vašoj aktivnosti na toj web lokaciji s aktivnostima na drugim web-lokacijama koje upotrebljavaju Google usluge oglašavanja.

Prikupljene podatke, kao što je e-adresa,  Google upotrebljava za izravnu interakciju s vama. Na primjer, može vam poslati obavijest ako otkrije sumnjivu aktivnost, primjerice pokušaj prijave na vaš Google račun s neuobičajene lokacije Ili vas može obavijestiti o predstojećim promjenama ili poboljšanjima usluga.

U slučaju da Vi kontaktirate Google, Google evidentira zapis o zahtjevu radi lakšeg rješavanja vaše poteškoće.

Google upotrebljava automatizirane sustave koji analiziraju vaš sadržaj radi pružanja prilagođenih rezultata pretraživanja, prilagođenih oglasa ili drugih značajki prilagođenih vašem načinu upotrebe naših usluga.

Vaše sadržaje Google analizira i radi otkrivanja zloupotrebe kao što su neželjeni, zlonamjerni ili nezakoniti sadržaj. Za prepoznavanje uzoraka u podacima Google se služi i algoritmima.

Na primjer, Google prevoditelj pomaže ljudima da komuniciraju na različitim jezicima tako što otkriva uobičajene jezične uzorke u frazama za koje tražite prijevod.

Za gore opisane svrhe Google može kombinirati prikupljene podatke sa svojih usluga i svih vaših uređaja.

Na primjer, ako na YouTubeu gledate videozapise gitarista, možda će vam se na nekoj web-lokaciji koja upotrebljava Google oglasne proizvode prikazati oglas za tečaj gitare. Ovisno o postavkama računa, vaša aktivnost na drugim web-lokacijama i u drugim aplikacijama može biti povezana s vašim osobnim podacima radi poboljšanja Googleovih usluga i oglasa koje Google prikazuje.

Ako drugi korisnici već imaju vašu e-adresu ili druge identifikacijske podatke, Google im može prikazati vaše javno vidljive podatke Google računa, primjerice vaše ime i fotograju. Tako primjerice mogu lakše raspoznati e-poruku koju im pošaljete.

 

VAŠE KONTROLE PRIVATNOSTI

Imate mogućnost izbora u vezi s podacima koje Google prikuplja o Vama i načinom na koji ih upotrebljava.

U ovom su odjeljku opisane glavne kontrole za upravljanje privatnošću :

1.Možete posjetiti provjeru postavki privatnosti putem kojih možete pregledati i prilagoditi važne postavke privatnosti.

2.Posjetite stranicu Provjera postavki privatnosti, Upravljanje podacima te pregled i ažuriranje podataka.

Kada ste prijavljeni, uvijek možete pregledati i ažurirati podatke tako da posjetite usluge koje upotrebljavate.

Na primjer, usluge Fotografije i Disk osmišljene su kao pomoć pri upravljanju određenom vrstom sadržaja koji pohranjujete na Googleu.

3.Google je uspostavio i mjesto na kojem možete pregledati podatke koje se spremaju na vaš Google račun i upravljati njima.

Na vašem Google računu dostupne su sljedeće kontrole:

 1. Kontrole privatnosti
 2. Kontrole aktivnosti

Odredite vrste aktivnosti za koje želite da se spremaju na vaš račun. Na primjer, možete uključiti povijest lokacija ako želite dobivati predviđanja o prometu svaki dan kad idete na posao ili možete spremati povijest gledanja na YouTubeu kako biste dobivali bolje prijedloge videozapisa.

 1. Postavke oglasa

Upravljajte postavkama oglasa koji vam se prikazuju na Googleu te na web-lokacijama i u aplikacijama koje prikazuju oglase u partnerstvu s Googleom. Možete izmijeniti svoje interese, odabrati hoće li se vaši osobni podaci upotrebljavati za prikaz relevantnih oglasa te uključiti ili isključiti određene usluge oglašavanja.

 1. Google Vam omogućava da upravljate podacima koje drugi vide o vama na Google-ovim uslugama.
 2. Dijeljene preporuke putem Google-a.

Odaberite hoće li se vaše ime i fotografija prikazivati pored vaših aktivnosti kao što su recenzije i preporuke koje se pojavljuju u oglasima.

6.Informacije koje dijelite.

Odredite s kime ćete dijeliti podatke putem svojeg računa na Googleu+.

7.Google Vam pruža i načine za pregled i ažuriranje podataka.

Na stranici Moja aktivnost možete pregledati i kontrolirati podatke koji nastaju vašom upotrebom Google-ovih usluga, kao što su vaša prošla pretraživanja i posjeti Google Playu.

Svoju aktivnost možete pregledavati po datumu i temi te je možete izbrisati djelomično ili u cijelosti.

8.Uslugu Google nadzorne ploče.

Putem Google nadzorne ploče možete upravljati podacima koji su povezani s određenim proizvodima.

 

Vaši osobni podaci

 1. Upravljajte svojim informacijama za kontakt kao što su ime, e-adresa i telefonski broj.

Kada niste prijavljeni, možete upravljati podacima koji su povezani s vašim podacima.

Prilagodba pretraživanja dok ste odjavljeni: odaberite hoće li se vaša aktivnost pretraživanja upotrebljavati za ponudu relevantnih rezultata i preporuka.

Postavke YouTubea: pauzirajte i izbrišite povijest pretraživanja na YouTubeu i povijest gledanja na YouTubeu.

 1. Postavkama oglasa upravljajte na web lokacijama i u aplikacijama koje prikazuju oglase u partnerstvu s Googleom.
 2. Izvoz, uklanjanje i brisanje podataka

Po želji možete izvesti kopiju sadržaja sa svojeg Google računa da biste ga sigurnosno kopirali ili koristili na nekoj usluzi izvan Googlea.

 1. Zatražite uklanjanje sadržaja s određenih Google-ovih usluga na osnovi primjenjivih zakona.

Da biste izbrisali svoje podatke, možete:

 • Izbrisati sadržaj s određenih Googleovih usluga.
 • Potražiti i zatim izbrisati određene stavke s računa putem stranice Moja aktivnost.
 • Izbrisati određene Googleove proizvode, uključujući podatke koji su s njima povezani.
 • Izbrisati cijeli Google račun.

Naposljetku, tu je i Upravitelj neaktivnih računa pomoću kojeg možete nekom drugome omogućiti pristup dijelovima svojeg Google računa u slučaju da ga više ne možete upotrebljavati.

Postoje i drugi načini za upravljanje podacima koje Google prikuplja neovisno o tome jeste li prijavljeni na svoj Google račun, uključujući:

 • Postavke preglednika: na primjer, možete konfigurirati preglednik tako da naznačite kada Google postavi kolačić u vaš preglednik. Preglednik možete konfigurirati i tako da blokira sve kolačiće s određene domene ili svih domena.

Pritom napominjemo da se Google usluge za ispravan rad oslanjaju na kolačiće, primjerice kako bi zapamtile vaše postavke jezika.

 • Postavke uređaja: vaš uređaj može imati kontrole koje određuju koje podatke Google može  prikupljati. Primjerice, na Android uređaju možete promijeniti postavke lokacije.

 

Koliko dugo će ITEO expert AI zadržati vaše osobne podatke?

ITEO expert AI neće zadržati vaše osobne podatke dulje od razdoblja za koje su podaci potrebni kako bi se ispunila svrha njihovog korištenja. Više informacija o razdobljima čuvanja  određenih vrsta podataka nalazi se u odjeljku za što ćemo koristiti vaše podatke?

 

Za što ćemo koristiti vaše podatke?

Možemo koristiti vaše osobne podatke na nekoliko različitih načina, uglavnom za obavljanje slanje newslettera i obavijesti o našim projektima i uslugama, za direktni marketing te za potrebe provođenja e-tečajeva za registrirane zdravstvene djelatnike ili iz sigurnosnih razloga.

 

Portal digitalnasoba.com

Vaši podaci  mogu biti prikupljeni i prilikom posjeta  web stranici digitalnasoba.com u vlasništvu voditelja obrade. Podaci će se obrađivati samo u točno određene svrhe, za primanje newslettera, informacija o najavama stručnih i znanstvenih skupova te za usluge registriranih zdravstvenih djelatnika koji pohađaju bodovane e-tečajeve te im se pripisuju bodovi odgovarajućih Komora. U  slučaju da ne želite da se Vaši podaci, svi ili određeni,  prikupljaju u ovu svrhu možete ograničiti njihovo korištenje ili u potpunosti onemogućiti korištenje istih.

 

Kolačići

Za održavanje web stranice i osiguravanje njene funkcionalnosti voditelj obrade koristi tehnologiju općenito poznatu kao “kolačiće”. Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica. Kolačići mogu biti privremeni ili trajni, na primjer, JavaScript ili Flash tehnologije. Zahvaljujući kolačićima na našim stranicama možete pretraživati bez poteškoća i pokazivat će vam se  rezultati koji su relevantni za vas.

Koristimo sljedeće kolačiće:

1) privremene korisničke kolačiće unosa (session-id) ili trajne kolačiće ograničene na nekoliko sati u nekim slučajevima,

2) kolačiće za provjeru autentičnosti, koji se koriste za autentifikacijske usluge, tijekom trajanja pregleda ,

3) korisničke sigurnosne kolačiće koji se koriste za otkrivanje zloupotreba autentičnosti, ograničenog trajanja,

4) kolačiće multimedijskih sadržaja, kao što su kolačići za flash player, za trajanja pregleda,

5) kolačiće omogućavanja učitavanja, tijekom trajanja pregleda,

6) trajne kolačiće za prilagodbu korisničkog sučelja za vrijeme trajanja pregleda (ili malo duže),

7) kolačiće trećih strana za dijeljenje dodataka društvenih mreža za prijavljene članove društvene mreže,

8) kolačiće dodataka društvenih mreža namijenjene praćenju,

9) promidžbene kolačići trećih strana te

10) analitičke kolačiće.

Kolačićima pohranjenima na računalu možete pristupiti kada posjetite našu web stranicu ili otvorite e-mail koji ćemo vam poslati. Ako želite izbrisati kolačiće koji su već na vašem računalu, molimo pogledajte vaš preglednik pod upute te kliknite na izborniku “Pomoć”.

Obrađujemo kolačiće samo uz vaš pristanak. Možete prihvatiti, prihvatiti djelomično ili odbiti korištenje kolačića, samo provjerite postavke u vašem pregledniku. Međutim, napominjemo kako neke od značajki naše web stranice možda neće funkcionirati bez kolačića. Tražeći suglasnost predstavit ćemo svrhu u koju ćemo obrađivati ovu vrstu informacija te ćemo vas obavijestiti o vašim pravima.

Možete pronaći više informacija o kolačićima u Pravilima o korištenju kolačića (cookies).

 

Druge web stranice

digitalnasoba.com je portal koji može sadržavati linkove za web-lokacije trećih strana. Ova pravila primjenjuju se samo na ovu web stranicu pa prilikom povezivanja s drugim web stranicama, upućujemo vas da pročitate njihova pravila privatnosti.

 

Marketing

ITEO expert AI vas želi informirati o našim uslugama za koje bi  mogli biti zainteresirani. Međutim, marketinški materijal dopušteno nam je slati samo ako se vi odlučite za to te nam date privolu. Imajte na umu da čak i ako ste pristali primati naše marketinške poruke, možete u bilo kojem trenutku odustati od primanja marketinških poruka. Ako više ne želite da vas kontaktiramo u marketinške svrhe, molimo vas izaberite tu opciju na kraju naše marketinške poruke (e-mail/newsletter) ili nam pošaljite mail na info@iteo-expert.hr.

 

Stupanja na snagu te promjene pravila o privatnosti

Ovo pravila stupaju na snagu  1. svibnja 2018., a objavljena su na web stranici voditelja obrade – https://digitalnasoba.com. Dopunjena pravila objavljena su 11. svibnja 2020.

 

Uvjeti korištenja portala digitalnasoba.com
Ovaj internet portal nije zamjena za savjet liječnika ili nutricionista.
Svi sadržaji koji su objavljeni na internet portalu digitalnasoba.com, uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služi isključivo u informativne svrhe. Informacije o korištenju vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i drugih suplemenata koristite na vlastitu odgovornost. Vitamini, minerali, biljni ekstrakti i drugi suplementi nisu terapija za bolesti i/ili stanja i ne smiju biti zamjena na terapiju lijekovima koju je propisao liječnik. Sadržaj nije zamjena za profesionalni medicinski ili nutricionistički savjet, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet liječnika i nutricionista, sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje. Nikad ne zanemarujte savjet liječnika i/ili nutricionista i ne odgađajte posjet liječniku i/ili nutricionistu zbog nečega što ste pročitali na portalu Digitalnasoba.com.

Zaštita djece
U želji da zaštitimo djecu, pozivamo roditelje da ograniče pristup ovome internet portalu djeci koja su mlađa od 10 godina. Na pitanja upućena od osobe mlađe od 10 godina ne odgovaramo.

Korištenje sadržaja

Autorska prava
Materijali s portala Digitalnasoba.com mogu se čitati i preuzimati samo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu i uz napomenu «Copyright (c) 2016 – 2020, ITEO expert AI d.o.o., sva prava pridržana». ITEO expert AI d.o.o. zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu Digitalnasoba.com. Posebni naputci, vezani uz korištenje određenih programa na portalu, istaknuti su uz pojedini program.

Informacije koje se objavljuju na portalu dolaze iz domaćih i stranih izvora – mahom znanstvenih časopisa i institucija. Za štetu nastalu zbog zloupotrebe objavljenih informacija ne odgovaraju ni znanstveni časopisi, ni institucije, ni autori koji izrađuju autorske članke, ni pojedinci koji se citiraju u sadržajima.

Na pitanja koja se postavljaju putem e-maila odgovaraju za to educirani stručnjaci. Međutim, ovi se odgovori trebaju smatrati samo kao prva informacija prije posjeta liječniku ili nutricionistu, ukoliko je to potrebno.
Pitanja i odgovori koji se objavljuju na portalu Digitalnasoba.com kao i odgovori koji stižu e-mailom na upit korisnika, služe isključivo u informativne svrhe i nisu zamjena za dijagnozu, terapiju ili savjet liječnika i/ili nutricionista.
On line komentari integrirani su s komentiranjem na Facebook-u i djelo su korisnika portala i društvenih mreža na kojima se portal pojavljuje, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim portala Digitalnasoba.com. Mišljenja izražena u komentarima predstavljaju stajalište korisnika portala, a ne moraju se podudarati sa stajalištem stručnog tima ITEO expert AI.

Oglasi i linkovi na internet stranice trećih lica
Oglasi objavljeni na portalu digitalnasoba.com autorsko su vlasništvo oglašivača, a ITEO expert AI d.o.o. ne odgovara za sadržaje oglasa koji se objavljuju na portalu digitalnasoba.com. Portal digitalnasoba.com sadrži linkove koji vode na stranice trećih lica. digitalnasoba.com ne odgovara za sadržaje objavljene na tim internet stranicama.

Newsletter
Korisnici koji pristaju na komunikaciju e-mailom, primaju informacije o novim proizvodima i newsletter portala digitalnasoba.com. U svakom trenutku moguće je odjaviti se s liste primatelja u dnu newslettera. Podaci korisnika ne koriste se u druge svrhe.

Hvala vam na ukazanom povjerenju i suradnji. Nadamo se da smatrate portal digitalnasoba.com korisnim i lakim za snalaženje. Sva pitanja i komentare o tehničkim i sadržajnim pojedinostima uputite na adresu info@iteo-expert.hr. Ukoliko smo u mogućnosti, odgovorit ćemo na svaki vaš upit.

 

S poštovanjem,
ITEO expert AI d.o.o.